Hoe wordt u donateur?

De Ongeval Stichting zet zich er voor in om de levens van ongevalpatiënten te redden en die van de overlevenden te verbeteren, op allerlei mogelijke manieren. De Ongeval Stichting kan deze doelstellingen echter niet realiseren zonder de juiste middelen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van onze donateurs

Wilt u donateur worden? Dat kan op de volgende 3 manieren:

1. Machtiging
Een eenvoudige manier om uw gift aan de Ongeval Stichting over te maken is door middel van een machtiging. U kunt kiezen voor zowel een eenmalige als een herhaaldelijke ondersteuning. Vul het machtigingsformulier in.

Open het machtigingsformulier via deze link

• Vul het formulier online in
  • Klik op 'verzenden' om het naar ons toe te sturen

2. Overboeking
Een andere manier om een gift te doen is rechtstreeks een bedrag van uw bankrekening over te maken ten name van de Ongeval Stichting te Amerongen, bankrekening 53 74 857.

3. Direct online betaling via iDEAL
Ook kunt u via deze website een online betaling verzorgen via iDEAL. Dit kunt u doen door gebruik te maken van de online donatie module.

De Ongeval Stichting dankt u voor uw bijdrage!